Vad händer??

Vad händer??

Hej alla läsare tänkte jag skulle försöka skriva något kort inlägg om vad som händer för tillfället och vad jag sysslar med och framför allt vad jag vill göra under 2019.

Mina ”projekt”

1. Här har vi http://www.feelster.io som är min nya tech startup inom företagshälsa, Det feelster gör är att samla in data från anställda i större organisationer och ge företagen en helhetsbild över sina anställdas psykiska mående. Fokuspunkten är att kunna upptäcka förändringar på aggregerad nivå och på så sätt kunna undersöka djupare och allokera resurser i ett tidigt stadie och på så sätt kunna minska antalet dyra sjukskrivningsdagar samt öka produktiviteten i företaget som helhet. Vi har även en del där företagen/anställda kan få digitala verktyg för att jobba med stress och välmående vid behov och ge den anställda verktygen för att må bättre och sänka stressnivån.Vi har även en kapitalvända lite halvöppen och där måste vi sätta oss ner och ta ett beslut om hur vi ska göra. Ska vi ta in pengar eller inte,ska vi det så kommer vi behöva lägga tid på det och gå in helhjärtat för att få till en lyckad kapitalresning. Vi ser ju å andra sidan att vi har så klara möjligheter att fixa det här helt utan att ta in riskkapital, Men med riskkapital så kommer ett kontaktnät som för oss skulle vara väldigt värdefullt, Men man är lite småsnål med och känns inte alltid super att sälja delar av bolaget så extremt billigt. Som ni kanske hör man debatterar med sig själv på den här punkten.

Det här är det som tar upp mestadelen av min tid för tillfället och därav att punkt 2 blir lidande.

2. Youtube, Min youtubekanal har dött lite och det är inget jag ville men samtidigt blivit resultatet av att feelster är igång. Blir svårt att finna tiden som det tar att göra och ladda upp videos. Har svårt att hitta material som passar er prenumeranter då ni vill mest se trading/ekonomirelaterat material och jag tradar ingenting alls för tillfället. Men här är målsättningen att jag ska börja ladda upp igen. tycker det är superkul att göra och gillar själv youtube som koncept.3. Jag tar lite uppdrag inom onlinemarknadsföring och har ett nuvarande uppdrag på den delen. Söker inte aktivt efter uppdrag utan kör om nått ramlar i knät på mig helt enkelt och kommer väl så göra vidare.4. Pooler/ spabad. Är ju återförsäljare för pooler och spabad och det är väl något som får absolut minst tid just nu. Jag lägger hellre tiden på att bygga feelster helt enkelt men samma här om nån kommer till mig och vill köpa så säljer jag men annars är det inget jag håller på med längre.Det här inlägget är väl kanske mest för mig själv då jag ibland behöver höra mig själv ”prata” för att få klarhet i vad jag vill och inte vill. Men feelster är absolut det jag vill göra och tycker det är superkul även om det är väldigt krävande att starta något nytt. Jag drivs ju av att hjälpa andra och se andra må bra och feelster är helt enkelt perfekt ur den synpunkten då man får möjlighet att hjälpa extremt många. Tror även produkten ligger helt rätt i tiden.

Hoppas ni alla får en superbra helg med familj & vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s